Vegán csicseriborsó fasírt

A recept Magditól származik, a hétvégén ez volt az ebédünk. :)

Hozzávalók:
25 dkg főtt csicseriborsó (készen kapható)
4 kisebb sárgarépa
1 fej vöröshagyma
1 szelet rozskenyér
szárított petrezselyem
fokhagymagranulátum
só, szárított koriander
5 ek kukoricaliszt
15 dkg tofu

Elkészítés:
A répát meghámozzuk, felkockázzuk, sós vízben megfőzzük. A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és megpároljuk. A kenyeret beáztatjuk, majd pár perc után kinyomkodjuk.
A főtt csicseriborsót összeturmixoljuk és hozzáadjuk a répát, hagymát, kenyeret, lisztet, majd fűszerezzük. Legvégül a tofut is felkockázzuk és belekeverjük.
Olajozott, morzsával megszórt formába tesszük és 180 fokon kisütjük.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések