Költözünk!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiO8M63uereT2QDtdE7c_B1SiIkbSu5jZaVQk8ql-W2FkXEPvUC_lgHnASoGXm6VgCirykCbY4u2KCW5FTobgotPaUcpWh2SQdTy4OnZoyQGrBiM9tONfkwa2Pbjbahms6t8CPLizYie_7e/s320/tipptan2.jpg


Sajnos mostanában nem volt időm bejegyzést írni, és még egy kis ideig nem is nagyon lesz, ugyanis költözünk, így az időm nagy részét a pakolás teszi ki. Azért igyekszem mihamarabb összeszedni magam.
Addig is ajánlom a régebbi őszi recepteket, és Magdi blogját is!
Megfázásmentes napokat mindenkinek! :)

Megjegyzések

  1. Kedves webmester,


    Észrevettük, hogy sok finom receptek talállhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, http://www.osszesrecept.hu/ ahol a felhasználók válogathatnak több mint 110 000 összegyüjtött receptek közül. Naponta növekedik a látogatók száma, ami jelenleg a több mint 30 000 klikket jelent. Az oldalon szintén talállható egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a recepteket, és a felhasználók ezután receptjeidet könnyen megtalállják a keresőnk segítségével, majd a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra. Tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

    Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalállhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

    Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szivesen segítünk bármivel.

    Üdvözlettel,
    info@osszesrecept.hu

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések