Vega hamburger

A nagy melegben ebédre csak hamburgert készítettem, amit nagyon szeretünk, és pillanatok alatt meg is van.

hozzávalók:
2 hamburgerzsemle
kb 10 darab hagymakarika (mirelit)
paradicsom
füstölt tofu
mustár, ketchup
jégsaláta

elkészítés:
A fagyasztott hagymakarikából kiveszünk kb 10 darabot, és a sütőben 190°C-on kevés olajban aranybarnára sütjük.
Közben a zsemléket elfelezzük, és megtöltjük: beleteszünk 1-2 szelet tofut, megmossuk a salátát, és egy-egy szeletet abból is belerakunk. A paradicsomot megmossuk és felszeleteljük.
Ha a hagyma kész, a zsemlébe azt is beletesszük, meglocsoljuk ketchuppal és mustárral, ráteszünk néhány paradicsomszeletet, és kész is vagyunk.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések