Gesztenyés rakott keksz

Ezt az édességet még hetekkel ezelőtt készítettem, de nem volt időm feltölteni. Gyorsan elkészül, egyszerű és finom. Hirtelen jött vendégváráshoz kiváló. Ja, és az ötlet Melinda kolléganőmtől jött, aki egy kerti partyn kóstolt valami ilyesmit. :)

hozzávalók: 2 tálkányihoz
- darált keksz
- 1/4 gesztenyemassza (kb 60g)
- vaníliás puding egy csomag porból (nekem maradt ki belőle, de azt megettük natúr :) vagy lehet nagyobb adagot készíteni, és ahhoz felhasználni)
- kb fél dl cikóriakávé
- 8-10 szem háztartási keksz, vagy ha van otthon babapiskóta, használjuk azt
- az ínyenceknek tejszínhab a tetejére :)

elkészítés:
A gesztenyemasszát összetördeljük vagy lereszeljük, majd összekeverjük néhány evőkanálnyi darált keksszel, hogy tésztaszerű legyen. Ez megy a tálkák aljába, belenyomkodjuk. A gesztenyés alapra pudingot öntünk, majd a puding tetejére rakosgatunk egy sor kávéba mártott kekszet (vagy babapiskótát), amennyi fér. Kicsi kávét még locsolhatunk is rá. Újabb adag puding következik (,majd a tejszínhab).
 
Bocsánat, pontos arányokat nem tudok, de az ilyen desszertek függnek a tál(ak) méretétől is.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések